Traprenovatie

De blikvanger in de hal

Het dagelijkse, intensieve gebruik van de trap laat zijn sporen achter in de bekleding en het materiaal. Het is logisch dat ook de trap bij tijd en wijlen graag wat onderhoud geniet of zelfs aan vervanging toe kan zijn, vanwege het intensieve gebruik of uw wensen die zijn veranderd. Daarnaast kunt u zich ook afvragen of het schilderen van de trap, of indien nodig een volledig nieuwe trap de gewenste oplossing is, terwijl u met een traprenovatie misschien ook het gewenste resultaat zou kunnen bereiken. Het liefste zou u dit door vakkundige professionals geregeld zien worden. In Weelde kan dit voor u regelen.

Fedi en Trenovo

Twee traprenovatiemerken waar wij van In Weelde graag mee werken, zijn Fedi en Trenovo. Zowel Fedi als Trenovo worden geproduceerd in Duitsland. De merken staan bekend om hun goede kwaliteit, groot assortiment aan designs en een compleet programma met bijpassende profielen, lijsten en indien gewenst ook bijpassend laminaat. Veelal binnen een dag kunt u weer genieten van een geheel vernieuwde trap. De trappen brengen, door de makkelijke bevestiging, aanzienlijk minder vuil en sloopwerkzaamheden met zich mee dan bijvoorbeeld een complete vervanging van de trap. Het materiaal is makkelijk schoon te houden en de trap zelf kan vaak binnen een dag gerenoveerd zijn. Zo kunt u snel genieten van een trap die eruit ziet als nieuw.

Trapverlichting

In elke ruimte van het huis wordt speciale verlichting geplaatst dat doet wat het moet doen: verlichten. De gang, en dus de trap, mag dan eigenlijk niet ontbreken. Trapverlichting is in de laatste jaren gestegen in populariteit, vanwege een breder aanbod. Trapverlichting brengt een stuk veiligheid met zich mee, maar het ziet er daarnaast ook erg elegant uit. Trapverlichting kan in de wand naast de trap geplaatst worden, maar ook onder de treden, langs de treden of in de spots aan de muur. In Weelde adviseert u graag over de beste trapverlichting die past bij uw wensen en uw trap.

Een trap van In Weelde

- Snelle, betrouwbare service
- De meeste trappen kunnen moeiteloos gerenoveerd worden
- Een ruime keuze aan mogelijkheden
- In Weelde zet uw wensen om in de perfecte trap.