Interieurbouw

Uw idee gecombineerd met onze expertise

In een ideale wereld zou elk meubelstuk, elke kast en elk onderdeel van uw interieur overal perfect passen. Elke hoek zou optimaal benut kunnen worden door originele meubelstukken die met hart voor het vak voor u getekend en in elkaar gezet zijn. In Weelde brengt deze ideale wereld graag wat dichterbij. Een inspirerende omgeving brengt het beste in de mens naar boven. In Weelde verzorgt daarnaast het complete winkelinterieur. Bent u dus op zoek naar bijvoorbeeld een bijzondere houten eettafel, grote voorraadkasten of een zwevend televisiemeubel, dan bent u bij In Weelde aan het juiste adres.

Op maat gemaakt

Het ene huis is het andere niet en elk interieur behoeft een eigen stijl die tevens rekening houdt met de hoeveelheid ruimte en de behoeften van u als bewoner. Naast het leggen van verschillende soorten vloeren en het bouwen van onder andere badkamers en dakkapellen, heeft In Weelde door de jaren heen heel wat expertise opgedaan in de interieurbouw. Dit betekent dat u bij In Weelde aan het juiste adres bent, als u zelf een concept hebt bedacht en deze graag wil laten uitvoeren, als u wat inspiratie voor thuis wilt opdoen of als u zich graag wil laten verrassen door een van onze eigen ontwerpen. In Weelde neemt graag uw wensen met u door.

Met passie ontworpen

Meubelstukken hebben vaak een functie, maar dat neemt niet weg dat esthetische waarde van groot belang is voor de beleving van uw eigen huis. De vakkundigheid van elke professional uit zich in het werk dat geleverd wordt. Van een meubelstuk dat met passie ontworpen en gecreëerd is, zult u jarenlang kunnen genieten. In Weelde levert vakwerk van concept tot afwerking.  

Waarom In Weelde?

- Unieke meubels en kasten passend bij uw huis.
- Uw wens kan In Weelde omzetten in een haalbaar project.
- Enkel de beste en meest duurzame materialen worden gebruikt.
- Eerlijk advies over de meest effectieve oplossingen.