Kozijnen en Dakramen

Haal meer daglicht naar binnen

Kozijnen, deuren en dakramen zijn in elk huis aanwezig. Een nieuw dakraam is de ideale oplossing voor ruimtes die om een creatieve oplossing vragen. Zoals bijvoorbeeld op de zolder, vaak een ruimte met minimaal daglicht, kan een dakraam een uitkomst bieden. In Weelde biedt een breed scala aan dakramen met bijbehorende kozijnen aan voor elke kamer en werkt graag met het merk Velux, zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit. Ook voor het vervangen van rotte kozijnen en houtrotreparaties kunt u terecht bij In Weelde. Dankzij de vakkundige kennis kunnen deze problemen snel en professioneel voor u opgelost worden.

Deuren

In Weelde heeft naast kozijnen en dakramen ook een groot assortiment aan deuren in huis. Elke deur heeft een andere functie, waar het materiaal waar het van gemaakt is op afgestemd moet worden. Een buitendeur moet tegen een breed scala aan weersomstandigheden kunnen, terwijl een binnendeur voornamelijk een ruimte moet kunnen afsluiten. Daarnaast heb je ook deuren met ramen erin, zoals deuren in de achtertuin en balkondeuren. Een groot assortiment betekent een ruime keuze en de mogelijkheid binnen in huis te variëren.

Soorten kozijnen

Verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen. Een houten kozijn heeft bijvoorbeeld een klassieke uitstraling, is te schilderen en simpel te bevestigen. Daar staat tegenover dat een houten kozijn wel meer onderhoud behoeft dan andere materialen. Een aluminium kozijn heeft als kenmerk dat het duurzaam en licht is en onderhoudsarm is. Tot slot kunt u ook kiezen voor een kozijn gemaakt van kunststof, wat de uitstraling van hout kan hebben. Ook dit materiaal is onderhoudsarm en duurzaam. Welk materiaal het beste bij u past, hangt af van uw wensen.

Traditioneel op maat

Kozijnen worden bij In Weelde met de hand gemaakt. Aan de hand van een ontwerp dat uw wensen perfect in kaart brengt, worden kozijnen en dakramen geproduceerd die gemaakt zijn van materiaal dat het beste bij u past. In Weelde prijst zich om de vakmanschap dat unieke producten voortbrengt. Kozijnen maken uw huis af.