Onderhoud en Renovatie

Onderhoud is essentieel om het wooncomfort te behouden

Al het voordeel onder één dak houdt natuurlijk ook in dat de nazorg van een massief houten vloer, de renovatie van een versleten trap, het vervangen van een gedateerde badkamer of een complete renovatie van uw gehele woning of bedrijfspand onder onze zorg kan vallen. Alle producten die door ons geleverd worden, kunnen wij van onderhoud en eventuele renovatie voorzien. Juist omdat de producten bij ons vandaan komen, weten wij hoe het product het beste behandeld moet worden. Met de juiste producten en een grote hoeveelheid expertise kunt u het maximale uit uw woning halen.

Een adres voor al uw klussen

Juist door de veelzijdige interesse van In Weelde hebben we een breed aanbod aan diensten en producten die wij u kunnen bieden. Door samen te werken met erkende vakmensen kan In Weelde u het totaalplaatje aanbieden: uw klus van concept tot onderhoud uitvoeren. Producten hebben onderhoud nodig dat In Weelde met gemak kan bieden. Maar ook als u enkel advies wilt over onderhoud, kan In Weelde u te woord staan en een objectief, eerlijk advies geven.

De voordelen van In Weelde:

Alle werkzaamheden, inclusief onderhoud en renovatie, op een adres.Samenwerkingen met erkende vakmensen voor een optimaal resultaat.Snelle en betrouwbare service.Eerlijk advies en antwoord op al uw vragen.