Werkwijze vloeren

Een nieuwe vloer en nu?

Uw vloer kan na jarenlang intensief gebruik wel een opfrisbeurt gebruiken. Maar hoe pakt u dit aan? Wellicht gaat uw vloer al aardig wat jaren mee en heeft het de bedrijvigheid in huis niet overleefd of bent u toe aan iets nieuws. Wat de reden ook mag zijn: u bent op zoek naar een nieuwe vloer. Waar begint u en welke vloer is geschikt voor de wensen die u als gebruiker heeft?

Leggen, renoveren en onderhouden

Bij In Weelde kunt u terecht voor al uw vloerbenodigdheden van concept tot onderhoud. Denk naast de vloer zelf bijvoorbeeld aan de bijpassende vloerverwarming, de onderhoudsmiddelen om de maximale levensduur eruit te halen, aan renovatie van uw huidige vloer en alle accessoires voor de vloer die u maar kunt bedenken. Een vloer heeft veel te verduren en heeft op den duur wat onderhoud nodig. In Weelde geeft u graag advies en zal alles tot in de puntjes voor u regelen.

Verschillende materialen

Elke soort materiaal dat wij aanbieden heeft een ander doel, behoeft een ander soort onderhoud en is erg afhankelijk van de esthetische wensen van u als klant. Ons aanbod aan materiaal voor vloeren bestaat uit laminaat, PVC en hout. Wat deze materialen voor een vloer zouden kunnen betekenen, vertellen wij u graag op de volgende pagina’s. Het kan natuurlijk voorkomen dat u toch iets anders in gedachten heeft. Ook in dat geval zal In Weelde met u meedenken om uw droomvloer te realiseren.

De showroom

In de showroom van In Weelde kunt u terecht voor een flinke dosis inspiratie en al onze kwaliteitsvloeren. Met eindeloze mogelijkheden kan het maken van een keuze nog wel eens tegenvallen. Daarom krijgt u er een kop koffie en eerlijk, objectief advies bij uw bezoek. Nadat u de perfect vloer heeft uitgekozen, zal deze snel geleverd en gelegd worden. Voor persoonlijk advies verwelkomt In Weelde u graag in de showroom in Purmerend. Op afspraak kunnen wij u zeven dagen per week alle materialen en alle soorten vloeren laten zien.